Visma Legalin lakimiehet ja lakiasiantuntijat palveluksessasi

Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat varmistavat parhaan lopputuloksen.

Asiakas on aina palvelumme keskiössä. Yksilölliset tarpeet ja tilanteet vaativat hyvää viestintää ja tarkkaa asiakkaan etujen ajamista. Visma Legalilla asiakkaan etu on aina kaiken lähtökohtana.

Lakitoimisto Visma Legal palvelee yrityksiä monipuolisesti aina sopimusoikeudesta yritysjärjestelyihin ja työoikeudesta verotukseen. Meiltä löytyy erityisosaamista eri osa-alueilta ja sopiva lakimies kaikkiin tarpeisiinne.

Laaja-alainen osaaminen, synergiat muiden Visma-konsernin palveluiden kanssa ja vahva sekä suomalaisen että kansainvälisen yrityskentän tuntemus takaavat, että valitsemalla kumppaniksesi Visma Legalin, kaikki lakiasiasi hoituvat yhden lakitoimiston sisällä.

Meillä on vahva turkulainen paikallistuntemus, mutta palvelemme asiakkaitamme laajalti ympäri Suomea.

Visma Legal palvelee yksityishenkilöitä juridista osaamista vaativissa asioissa. Lakimiehemme auttavat sinua muun muassa asuntokauppoihin, sopimuksiin, perheoikeuteen ja riita- sekä rikosasioihin liittyvissä tapauksissa. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Sovi tapaaminen lakimiehen kanssa

Lakitoimisto Visma Legal tarjoaa asiakkailleen selkeää ja ymmärrettävää palvelua kaikissa yritysten ja yksityishenkilöiden lakitarpeissa. Tarjoamme käyttöösi laajan joukon omien alojensa erityisasiantuntijoita, jotka ottavat kaikki tarpeesi vakavasti.

Löydät meidät aivan Turun keskustasta kauppatorin kulmalta KOP-kolmiosta. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen jo tänään!