Legal Desk on yrityksen oma helpdesk

Yrittäjänä kohtaat arjessa yhä enemmän tilanteita, joissa vaaditaan lainopillista osaamista. Oikeudellistuvassa maailmassa menestyksen valttikortiksi nousee se, kuinka pystyt vastaamaan juridisiin haasteisiin.

Hyvä ajatus ei ole lähteä pohtimaan ratkaisuja yksin.

Visma Legalin lakipalvelu Legal Desk on yrityksen oma helpdesk: se tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja lakiapua kaikkiin liiketoimintaasi koskeviin lakikysymyksiin. Siksi Legal Desk toimii erinomaisena riskienhallinnan työkaluna niin pienille kuin keskisuurille yrityksille.

Lue lisää:

Sovimme mielellämme tapaamisen yrityksesi toimitiloihin. Tapaamisen aikana tutustumme sinuun ja kartoitamme yrityksesi tarpeita. Kun päätät ottaa Legal Deskin yrityksesi käyttöön, jäämme odottamaan ensimmäistä yhteydenottoasi. Palvelu ei sitouta yritystäsi mihinkään: voit ottaa yhteyttä vasta silloin, kun yritykselläsi on oikea tarve. Sopimuksen voi myös purkaa silloin, kun haluat.

Saat helposti yhteyden yrityksesi juristiin, mikä tekee palvelusta äärimmäisen vaivatonta ja nopeaa – oli mielessäsi sitten pieni lakikysymys tai haastavampi kokonaisuus.

Haluatko kuulla lisää Legal Desk palvelusta?

Sovimme mielellään tapaamisen kanssanne. Täytä yhteydenottolomake alla olevasta linkistä, niin kerromme lisää.