LegalDesk on yrityksen oma helpdesk

Yrittäjänä kohtaat arjessa yhä enemmän tilanteita, joissa vaaditaan lainopillista osaamista. Oikeudellistuvassa maailmassa menestyksen valttikortiksi nousee se, miten pystyt vastaamaan juridisiin haasteisiin.

Ratkaisuja ei kannata lähteä pohtimaan yksin.

Visma Legalin lakipalvelu LegalDesk on yrityksen oma lakiasioiden helpdesk: se tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja lakiapua kaikkiin liiketoimintaasi koskeviin lakikysymyksiin. Siksi LegalDesk toimii erinomaisena riskienhallinnan työkaluna niin pienille kuin keskisuurillekin yrityksille.

Lue lisää:

Ratkaisujen etsiminen voi paisua pitkäksi ja kalliiksi prosessiksi. Näin käy etenkin silloin, jos juristi joutuu käyttämään paljon aikaa yrityksen taustatietojen tutkimiseen. LegalDesk-asiakkaana yrityksesi saa oman juristin, joka tuntee liiketoimintasi. Kun aikaa ei kulu tutustumiseen, lakiasiantuntija voi keskittyä kestävien ratkaisujen löytämiseen kustannustehokkaasti.

On harvinaista löytää yritysjuristi, joka olisi erikoistunut kaikkiin liike-elämän säädöksiin ja tarpeisiin. Tämän takia yrittäjä joutuu usein turvautumaan oman lakimiehensä lisäksi talon ulkopuoliseen asiantuntijaan. LegalDeskin asiakkaana käytössäsi on yrityksellesi nimetyn juristin lisäksi 20 muuta Visma Legalin asiantuntijaa, joista jokainen on erikoistunut johonkin yritysoikeudelliseen aihealueeseen. Saat siis käyttöösi huipputiimimme kaiken osaamisen LegalDeskin hinnalla!

Sovimme mielellämme tapaamisen yrityksesi toimitiloihin tai toimistoomme KOP-kolmioon. Voimme myös halutessasi järjestää etätapaamisen.

Tapaamisen aikana tutustumme sinuun ja kartoitamme yrityksesi tarpeita. Kun päätät ottaa LegalDeskin yrityksesi käyttöön, jäämme odottamaan ensimmäistä yhteydenottoasi. Palvelu ei sitouta yritystäsi mihinkään: voit ottaa yhteyttä vasta silloin, kun yritykselläsi on oikea tarve. Sopimuksen voi myös purkaa silloin, kun haluat.

Saat helposti yhteyden yrityksesi juristiin, mikä tekee palvelusta äärimmäisen vaivatonta ja nopeaa – oli mielessäsi sitten pieni lakikysymys tai haastavampi kokonaisuus.

Yksikään yritys ei ole samanlainen. Siksi olemme tehneet LegalDeskin hinnoittelusta mahdollisimman joustavan. Palvelulle sovitaan asiakaskohtainen tuntihinta, joka on aina Visma Legalin perushintaa edullisempi. Olemme poistaneet sitovat kuukausimaksut, jonka ansiosta maksat ainoastaan LegalDeskin käytöstä. Hintaa voidaan porrastaa käytön mukaan. Myös laskutus voidaan sopia sinulle parhaalla tavalla joko kuukausittain tai kvartaaleittain.

Lataa LegalDesk-esite tästä.

Haluatko kuulla lisää LegalDesk-palvelusta?

Sovimme mielellään tapaamisen kanssanne. Täytä yhteydenottolomake alla olevasta linkistä, niin kerromme lisää.