Palvelemme asunto- ja kiinteistökauppa-asioissa

Lue lisää:

Asunnon tai kiinteistön hankinta on monelle meistä elämän suurimpia yksittäisiä hankintoja ja taloudellisia toimia. Toisinaan saatetaan kaupanteon jälkeen kuitenkin joutua riitatilanteeseen. Riitaan saattaa johtaa esimerkiksi se, että kaupan jälkeen kohteessa havaitaan virhe, josta kaupantekohetkellä ei ole oltu tietoisia.

Asuntoihin ja kiinteistöihin liittyvät virheet voivat olla piileviä eli salaisia, laatuvirheitä, oikeudellisia tai taloudellisia virheitä. Mikäli virhe on jo ilmennyt tai epäilet virhettä, ota yhteyttä lakimiehiimme.

Jos kaupan kohteessa havaitaan virhe, kannattaa lakimiehen puoleen kääntyä heti. Passiivisuus tai virheellinen toiminta asian suhteen voi nimittäin johtaa oikeudenmenetyksiin.

Lakitoimisto Visma Legalin lakimiehet arvioivat riitatilanteen ja asiassa tarpeelliset jatkotoimet. Asia voidaan saattaa tuomioistuimen ratkaistavaksi tai hakea sovinnollista ratkaisua vastapuolen kanssa.

Lakimiehemme hoitavat puolestasi koko riitaprosessin.

Kattavat palvelut asunto- ja kiinteistökauppatilanteissa

  • Kauppakirjojen laatiminen
  • Asuntokaupan tai kiinteistökaupan virheet
  • Sovintoneuvottelut ja oikeudenkäynnit

Tarvitsetko juridista neuvontaa?

Lakimiehemme huolehtivat sekä yritysten että yksityishenkilöiden lakiasioista. Tarjoamme myös kattavat oikeudellisen perinnän palvelut.