Yrittäjä - ovatko henkilökohtaiset lakiasiasi kunnossa?

Lue lisää:

Yritysten lakipalveluiden lisäksi tarjoamme turvaa myös yrittäjän henkilökohtaisissa lakiasioissa, kuten esimerkiksi perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa sekä verotusta koskevissa kysymyksissä.

Kokeneiden lakimiestemme joukossa on myös liiketalouden asiantuntijoita, jolloin huomioimme asian hoidossa sekä yrityksen että yrittäjän itsensä edun.

Lakipalveluista yrityksille voit lukea lisää täällä ja yksityishenkilöille täällä.

Yrittäjälle on usein tärkeää suojata perheen ja läheisten hyvinvointi, myös tilanteissa, joissa yritystoiminta ajautuu haasteisiin. Ennakointi onkin tällaisissa tilanteissa tärkeää. Kokeneet lakimiehemme suunnittelevat yksilölliset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi ja laativat puolestasi erilaiset asiakirjat, kuten erityyppiset sopimukset, testamentit ja valtakirjat.

Kun ammattilainen huolehtii puolestasi henkilökohtaisen elämäsi juridisista asioistasi, voit rauhallisin mielin keskittyä ydinosaamiseesi ja yrityksesi liiketoimintaan.

Kattavat lakipalvelut yrittäjälle

  • Testamentit ja edunvalvontavaltakirjat
  • Avioehtosopimukset
  • Verosuunnittelu
  • Muut perhe- ja perintöoikeudelliset palvelut

Tarvitsetko juridista neuvontaa?

Lakimiehemme huolehtivat sekä yritysten että yksityishenkilöiden lakiasioista. Tarjoamme myös kattavat oikeudellisen perinnän palvelut.