Konkurssi- ja yrityssaneerausasiat kokemuksella ja ammattitaidolla

Lue lisää:

Yrityksen itse vapaaehtoisesti aloittama tai tuomioistuimen määräämä yrityssaneeraus on menettely, jonka tarkoituksena on elvyttää tilapäisiin maksuvaikeuksiin joutunut yritys.

Edellytyksenä yrityssaneeraukselle (tunnetaan myös termillä velkasaneeraus) on se, että yritystoiminta on jatkamiskelpoinen eli taloudelliset ongelmat ovat korjattavissa. Saneeraukseen kannattaakin hakeutua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin taloudellisista haasteista on vielä mahdollista selvitä.

Tarvitsetko apua saneeraushakemuksen laatimiseen tai muihin yrityssaneeraukseen liittyviin kysymyksiin?

Lakimiestemme vahvuutena on juridisen osaamisen lisäksi liiketaloudellinen asiantuntemus, jonka avulla he osaavat valita ja toteuttaa oikeat menettelytavat. Asiantuntijamme ovat hoitaneet menestyksekkäästi useita yrityssaneerausasioita sekä vieneet läpi konkurssimenettelyjä. 

Yrityssaneerauksesta poiketen, konkurssi on maksukyvyttömyysmenettely, jonka lopputulemana ei ole liiketoiminnan jatkuminen, vaan sen päättyminen. Konkurssissa velallisyrityksen koko omaisuus realisoidaan ja se käytetään yhdellä kertaa yrityksen velkojen maksamiseksi. 

Konkurssiprosessi käynnistyy hakemuksella, jonka tekee joko velkoja tai velallinen itse. Avustamme sekä konkurssiin hakemisessa että hakeutumisessa.

Palvelumme yrityssaneeraus- ja konkurssiasioissa

Edustamme sekä velkojia että velallisia niin yrityssaneeraus- kuin konkurssimenettelyissäkin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Yrityssaneeraushakemukset ja -menettelyt
  • Konkurssihakemukset ja konkurssimenettelyt
  • Saneerausselvittäjänä ja pesänhoitajana toimiminen
  • Oikeudenkäynnit ja neuvottelut

Tarvitsetko juridista neuvontaa?

Lakimiehemme huolehtivat sekä yritysten että yksityishenkilöiden lakiasioista. Tarjoamme myös kattavat oikeudellisen perinnän palvelut.