Veropalveluiden avulla varmuutta ja suunnitelmallisuutta liiketoimintaan

Lue lisää:

Yritystoiminnassa merkittävässä roolissa on verolainsäädäntö, jossa tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Lakimiehemme seuraavat näitä muutoksia ja tuntevat lisäksi eri toimialoihin liittyvät vero-oikeudelliset ominaispiirteet. Olemme erikoistuneet PK-yritysten verotukseen, mutta meillä on kokemusta kaikenkokoisten yritysten verotukseen liittyvien lakiasioiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Palvelemme myös yrittäjien henkilökohtaisissa veroasioissa. Lue lisää lakipalveluistamme yrittäjille täällä.

Asiantuntijan avulla voidaan pienentää sekä yrityksen että yrittäjän verotaakkaa sekä esimerkiksi optimoida yrityksen omistajien palkan ja osingon suhde.

Lakimiehillämme on eri oikeudenalojen vahvan osaamisen lisäksi vankka liiketaloudellinen ymmärrys.

Ammattitaitoisesti laaditut asiakirjat ja hakemukset, kuten ennakkoratkaisuhakemukset ja valitukset, säästävät yrityksesi resursseja varsinaiseen liiketoimintaan.

Verolainsäädännön asiantuntemuksen lisäksi lakimiehillämme on taustallaan vahva liiketaloudellinen osaaminen. Tästä on hyötyä erityisesti, kun etsitään yrityksellesi tarkoituksenmukaisinta ratkaisua. Myös yrityskauppoja tai yritysjärjestelyitä tehdessä, verotus on keskeisessä roolissa. Lakimiehemme toimivatkin yrityksesi neuvonantajana jo järjestelyjä suunniteltaessa sekä koko käytännön prosessin ajan. Lue lisää yritysjärjestelyistä täällä.

Kokeneet lakimiehemme palvelevat yritystäsi muun muassa seuraavissa verotusta koskevissa lakiasioissa

  • Yrityksen verosuunnittelu.
  • Verosuunnittelu omistajanvaihdoksen tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä.
  • Hakemusten, kuten ennakkoratkaisuhakemusten laatiminen.

Tarvitsetko juridista neuvontaa?

Lakimiehemme huolehtivat sekä yritysten että yksityishenkilöiden lakiasioista. Tarjoamme myös kattavat oikeudellisen perinnän palvelut.