Visma Legal tukenasi yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä

Lue lisää:

Yrityskaupoilla tai erilaisilla yritysjärjestelyillä, kuten fuusioilla tai sukupolvenvaihdoksilla, voidaan yritykselle ja sen omistajille tuottaa merkittävää taloudellista hyötyä. Yritysjärjestelyihin liittyy kuitenkin juridisia kysymyksiä ja haasteita, joissa lakiasiantuntijamme voivat auttaa sinua ja yritystäsi.

Ammattitaitoiset lakimiehemme hallitsevat laajat yrityskauppojen ja yritysjärjestelyiden kokonaisuudet ja suunnittelevat sekä toteuttavat ne selvityksistä aina käytännön toteutukseen asti.

Yrityksen resurssien kohdistaminen ydinliiketoimintaan

Yritysjärjestelyitä varten tehtävien selvitysten ja suunnitelmien laatiminen vaatii asiantuntijuuden lisäksi aikaa ja resursseja. Kokeneet ja ammattitaitoiset lakimiehemme hoitavat yritysjärjestelyprosessit tehokkaasti, jolloin asiakasyrityksen resurssit voidaan suunnata ydinosaamiseen.

Selvitykset, suunnitelmat ja toteutukset asiantuntijuudella

Erityisesti tunteita herättävissä yritysjärjestelyissä, kuten sukupolvenvaihdoksissa, on ulkopuolisen tahon käyttö järkevää kaikkia miellyttävän lopputuloksen varmistamiseksi.

Nopea ja kustannustehokas prosessi

Yrityskauppojen toteutuminen voi selvitysten ja käytännön asioiden vuoksi kestää pitkään tai kaupat voivat jopa jäädä toteutumatta. Lakiasiantuntijamme johtamana prosessit viedään läpi järjestelmällisesti ja kustannustehokkaasti.

Yritysjärjestelyiden ja -kauppojen asiantuntijapalvelumme

Lakimiehemme tukevat sinua ja yritystäsi muun muassa seuraavissa tilanteissa ja prosesseissa:

  • Yrityskaupat
  • Sulautumiset (fuusio)
  • Yritysten jakautumiset
  • Sukupolvenvaihdokset
  • Yrityksen tai konsernin toimintojen uudelleenjärjestely
  • Yritysmuodon muutokset
  • Due diligence -selvitykset
  • Yritysjärjestelyihin liittyvät veroasiat

Tarvitsetko juridista neuvontaa?

Lakimiehemme huolehtivat sekä yritysten että yksityishenkilöiden lakiasioista. Tarjoamme myös kattavat oikeudellisen perinnän palvelut.